Post by pumendusuri on Feb 18, 2022 10:38:24 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Little Commander - WWII TD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Little Commander - WWII TD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ издръжливост на генератора на кодове ▞▞▞
▞▞▞ Little Commander - WWII TD 2022 version ▞▞▞
Много трудно..😭
Добра игра, но моля направете още нови
Space Legends: Adventure Game Adventure ygj
Little Commander - WWII TD Strategi eway
Игра
Би било хубаво, ако имаше формат, който да е по-лесен за разбиране, когато става въпрос за обхват на оръжия, скорост на стрелба и щети... особено при надграждане на разположените оръжия на екрана на битка. Освен това НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ ВРЪЗКА КЪМ FACEBOOK BCUZ ВРЪЗКА Е ИЗТЕЧЕН И ТАКА ПОЛУЧАВАТЕ XTRA РЕСУРСИ! НЕСПРАВЕДЛИВА! Ако го оправят, бих дал 4 звезди. И няма връзка за докладване за подобни грешки!
Прекрасна игра. Толкова пристрастяваща
Забавна игра
Не мога да разбера как да възстановим. Покупките ми бяха добра игра.
Досадни известия и пакети за оценка.
Направете рекламата по-малка или я премахнете, след като нивото започне
купих 100 000 точки, но парите бяха удържани от кредитната ми карта, но точките не бяха кредитирани и когато се опитам да поръчам отново за същите 100 000 точки, непрекъснато ми казва, че вече имам това, но все още не мога да го намеря, моля, кредитирайте ми обратно парите или ми кредитирайте точките. Благодаря. Хубава игра все пак
Тази добра игра за отбрана на командос, моето бебе е толкова щастливо да види самолети
Little Commander - WWII TD Strategi vnw
Моля, премахнете или преместете иконата на камерата за екранни снимки. Това пречи на повечето маршрути и кара играта да спира и играчите да се разочароват.
Това е хубава игра
Това е добра игра за защита на кулата, наистина събрана заедно, без имена за кули, надстройките са МНОГО скъпи за толкова малко подобрение и няма големи врагове на босовете, с които да се биете. Също така нивата са някак скучни за гледане, така че не мога да препоръчам това на всеки, който е играл добра TD игра
Бихте ли искали някои нови оръжия/врагове или поне нови скинове за превозните средства в различни страни/може би да добавите вода към световете и лодките?
Срив,,, чао, чао...
Въпреки че геймплеят е добър, аз не обичам да печеля "звезди" като паспорт, за да преминем към следващото ниво...деинсталиране на играта...
Може по-добре
Всеки път, когато играя, играта започва отначало.
тази игра е готина
Обичам играта, играя от известно време, бих искал да видя опция за персонализирана игра. Липсва ми Soldiers of Glory, все още имам играта заедно с версията за Хелоуин, но би ме направила щастлив да я видя отново в playstore
Забавна игра. лесна за игра
Всеки път, когато играя, ме връща отначало
Харесайте играта досега. Продължавайте да губя всичките ми данни и също трябва да рестартирате. 4 пъти знаят след изчистване на едни и същи неща отново и отново. Поправете проблема, моля
Няма да плащам, за да играя, някои игри можете да играете дълго време, преди да трябва да платите, но не и тази
Добра игра, но не запазва нивата
болех ла..
Страхотен начин да се отпуснете. Не е тежък или сложен
Бавно е, когато убивате противоположния отбор
твърде много изскачащи прозорци, които се опитват да принудят изтеглянията, по дяволите, дори не можете да излезете, без да досадите да изтегляте още глупости
Това е просто, но предизвикателно. Рекламите са малко гадни, но мисля, че часовете време, които съм прекарал в игра, показват, че това не е нарушител на сделката.
тази игра е страхотна игра, моля, играйте тази игра.
Little Commander - WWII TD Strategiya snl
Това е добре да играете на малки команди. Красиво е да играете игри Благодаря ви много
Много хубава игра и проста
Харесвам играта, но не запазва, така че постоянно съм в лагер за обучение
Просто го изтеглете и го тествайте
Страхотна игра за миналото време
hgggg
Обичам го дори ако съм момиче, мисля, че момчетата ще го харесат 😝
Прекарвам часове, опитвайки се да получа точки за надграждане, като играя тази игра, но не получих никакви...
това не запазва напредъка ми, въпреки че натиснах бутона за запазване
Забавна игра. Но ако трябва да рестартирате отначало всеки път, ще направим играта невъзможна за игра
Страхотно, но не спестява напредъка
страхотна игра
putangina!😂
Израсна в тази игра, наскоро си спомни името й и изтегли отново. Прогресът не се запазва, когато затворя играта.
Ако не беше прекаленото изобилие от реклами за ДРУГИ игри, тази щеше да е наред в най-добрия случай.
LOL...каква глупава игра!
Ахахахаха